Vlastuin Telecom

Bel met professionals

Hosted telefonie

Telefonie anno 2019

Hoe het werkt

Ontdek onze oplossingen

Altijd bereikbaar

Zelfs bij lokale storingen

Duidelijke tarieven

Overzichtelijke en duidelijke tarieven

ISDN stopt per 1 september 2019

Stap tijdig en zorgeloos over

In 1991 werd ISDN geïntroduceerd. Nu -27 jaar later- is ISDN nog steeds een veel gebruikte vorm voor telefonieverkeer, maar inmiddels ingehaald door opvolger VOIP. VOIP heeft naast een betere gesprekskwaliteit, veel lagere kosten. Daarom stopt ISDN per 1 september 2019.

Heeft u op dit moment ISDN en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bellen met Vlastuin Telecom

Met VOIP van Vlastuin Telecom belt u via uw bestaande ADSL-, kabel- of glasvezelverbinding. U hoeft dus niet over te stappen van uw huidige internet- en TV-aanbieder, om gebruik te maken van onze diensten. Wij bieden zeer stabiele VOIP diensten in HD audio gesprekskwaliteit.

De voordelen van Vlastuin Telecom op een rij

 • Geen dure investeringen in fysieke apparatuur
 • Blijf bereikbaar bij lokale storingen
 • Telefonie vanaf elke gewenste locatie
 • Volledig schaalbaar zonder investeringen
 • Geen beperkingen in het aantal lijnen
 • Duidelijke tarieven
 • Maandelijks opzegbaar
 • Mogelijkheid tot keuzemenu
 • Dag/nacht schakeling
 • Voicemail via e-mail
 • Vast-mobiel integratie via de app
 • Geen kosten bij doorschakeling
 • Altijd direct een specialist aan de lijn bij storingen

Hosted telefonie

Vlastuin Telecom biedt uitsluitend hosted (cloud) telefonieoplossingen. Met hosted telefonie betaald u maandelijks een vast bedrag, daarin zit het gebruik van de hosted centrale inbegrepen. In tegenstelling tot een fysieke centrale, is een hosted telefonieoplossing niet onderhevig aan onderhoud en veroudering.

Hoe het werkt

Door te kiezen voor een hosted oplossing, heeft u niet langer een fysieke telefooncentrale bij u op locatie. De hosted telefooncentrale stuurt van afstand uw toestellen aan, in de door uw gewenste routering. Elk toestel heeft een uniek ID, waarmee het toestel zich aanmeld bij onze centrale. Zodra een toestel is geautoriseerd, zal het volledig functioneren, waar het betreffende toestel zich ook bevindt!

Bereikbaar, zelfs bij een storing

Doordat de telefooncentrale hosted is, en zich dus niet fysiek bij u op locatie bevindt, blijft de centrale bij een lokale internetstoring gewoon functioneren. Als uw toestellen de verbinding met onze hosted centrale kwijt zijn (door bijvoorbeeld een internetstoring), zorgt de centrale ervoor dat de gesprekken worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld een ander filiaal of mobiel nummer. Zo blijft u altijd optimaal bereikbaar voor uw klanten.

Telefonie niet langer plaatsgebonden

Een van de grote voordelen van onze VOIP diensten is, dat telefonie niet langer plaatsgebonden is. U kunt elk gewenst toestel loskoppelen en elders aansluiten. De enige vereiste is een internetverbinding. Daardoor is het eenvoudig te realiseren dat uw werknemers thuiswerken, alsof ze bij u op de zaak zijn. Ook doorverbinden naar andere toestellen blijft hetzelfde, waar het toestel zich ook bevindt.

Voer gesprekken in HD-audio kwaliteit

Maak kennis met Nienke

Onze vaste professionele stem...

Zelf een voicemail of IVR-melding inspreken kan heel persoonlijk overkomen. Maar met een professionele stem, krijgt uw klant direct een professionele en betrouwbare indruk. Onze vaste stem Nienke, vertelt u er graag meer over!

Vast-mobiel integratie

Middels onze app kunt u bellen en gebeld worden via uw vaste nummer(s). Uw smartphone maakt hiermee deel uit van uw belplan. Zo gaat uw smartphone af, op het moment dat u wordt gebeld op uw vaste nummer en kunt u doorverbinden naar andere toestellen. Ook kan er vanaf andere toestellen naar uw smartphone worden doorverbonden.

Duidelijke tarieven

Vaste lasten

Centrale

- 30.- per maand voor onze telefooncentrale en de beste service incl. onderhoudscontract.
- 5,- per gebruiker per maand

Telefonie

- € 5,- per maand (1e telefoonnummer)
- € 1,- per maand (per extra telefoonnummer)
- Onbeperkt bellen € 12,50 per gebruiker (optioneel; vanaf 2 gebruikers)

Variabele lasten

Telefonie

- € 0,05 Starttarief per gesprek
- € 0,019 naar vaste nummers binnen Nederland
- € 0,085 naar mobiele nummers binnen Nederland

Vlastuin Mobile on PBX

Steeds meer kleine bedrijven overwegen uitsluitend te gaan werken met mobiele nummers. Dit vanwege de betere bereikbaarheid. Toch geeft een ‘vast’-nummer een professionelere uitstraling naar uw klant. Vlastuin Mobile on PBX is een oplossing voor kleine bedrijven, die op een ‘vast’ nummer bereikbaar willen zijn. Bij mobile on PBX bieden we een SIM-kaart voor in uw mobiele telefoon, die niet is gekoppeld aan een 06-nummer, maar aan uw vaste nummer. Zo kunt u bellen en gebeld worden via uw vaste-nummer waar u ook bent. Informeer naar de mogelijkheden.

TOP