IIyama ProLite

Prijs € 235,- incl. BTW

Full HD

Met de volledige HD resolutie van 1920 x 1080 is uw LCD monitor in staat hoge resolutie foto’s te tonen en kunt u video kijken in full HD resolutie. Ter vergelijking, op een 1920 x 1080 scherm kunt u 58% meer informatie tonen dan op een scherm met een resolutie van 1280 x 1024.

Has + pivot

Met een in hoogte verstelbare voet creert u een ergonomisch veranwoorde werkpositie die voldoet aan alle Arbo eisen. Hiermee voorkomt u niet alleen gezondheidsproblemen het verhoogt ook de productiviteit. Met de pivot functie kunt het scherm van draaien van landschap naar portret stand. Deze functionaliteit kan handig zijn wanneer de toepassing meer hoogte vereist dan breedte.

Flicker free + Blue light

De ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Door middel van elektrische stroom wordt flikkeren van het scherm geëlimineerd. Met de Blue Light Reduction vermindert u eenvoudig de helderheid en de kleurtemperatuur waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt en uw ogen minder vermoeid voelen na het werken achter het scherm.

ACR

Contrast is het bereik dat de monitor kan weergeven tussen het helderste wit en donkerste zwart. De Advanced Contrast Ratio functie past automatisch de helderheid en contrast aan bijvoorbeeld onder het spelen van spellen of het bekijken van een film.

Beelddiagonaal

24", 61cm

Resolutie

1920 x 1080 (2.1 megapixel Full HD)

Helderheid

250 cd/m² typisch

Video ingang

VGA x1 | DVI x1 | HDMI x1

HDCP

ja

Hoofdtelefoon aansluiting

ja

Blue light reducer

ja

Flicker Free LED

ja

Positieaanpassingen

hoogte, pivot (rotatie), draaien, kantelen

Draaibare voet

90°; 45° links; 45° rechts

Kantelhoek

22° omhoog; 5° omlaag

Energieverbruik

24W typisch, 0.5W stand by, 0.5W uit modus

TOP