Online support

Vlastuin.info IT support biedt al sinds augustus 2007 online support diensten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Inmiddels maken ruim 1.700 van onze vaste klanten dagelijks gebruik van onze online support diensten.

Middels software waarmee wij het beeld en de bediening van uw apparaat (systeem, notebook of tablet) kunnen overnemen (vanuit ons reparatiecentrum in Ederveen), werken we samen met u aan een oplossing, terwijl u thuis, op het werk, op school of zelfs in het buitenland bent. De enige vereiste om gebruik te kunnen maken van online support is de beschikking over een internetverbinding.

De voordelen van online support zijn onder andere: dat wij u snel (in veel gevallen direct) kunnen ondersteunen bij softwarematige problemen; u alleen betaald voor de afgenomen tijd (betalen per minuut) en u in specifieke gevallen niet eens op locatie hoeft te zijn, terwijl wij aan een oplossing voor uw probleem werken.

Wij werken met GoToAssist van Citrix. GoToAssist is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt om in gezet te worden onder zowel ervaren als onervaren gebruikers. Bel 0318 301988 om direct gebruik te maken van onze online support diensten.

TOP