Notebook experience

Ontdek ze hier

Start experience

Asus X415JA-EB321TCI

Slank, stijlvol en geavanceerd.

Hoogwaardige behuizing

Dit model heeft een robuuste, lichtgewicht behuizing, waardoor de notebook slechts 1,9 kg weegt. De hoogwaardige geruwde afwerking zorgt ervoor dat gebruikerssporen vrijwel onzichtbaar blijven.

Eye-Care blauwlichtreductie

De meeste LED-panelen stoten blauw licht uit - de belangrijkste oorzaak van maculadegeneratie en netvliesproblemen. De ASUS Eye Care-modus vermindert effectief het blauw licht-niveau met 33%, om lezen comfortabel te maken en gebruikers te beschermen.

Snel en efficiënt

Met zijn AMD Ryzen ™ -processor en NVIDIA® MX-graphics helpt ASUS M509 u dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen. ASUS M509 heeft een ontwerp voor dubbele opslag om u de voordelen te bieden van supersnelle gegevensprestaties en een grote opslagcapaciteit.

Smart Gesture touchpad

Deze notebook maakt gebruik van Asus Smart Gesture-technologie om precieze invoer te verzorgen. Dit resulteert in een zeer gevoelige touchpad die knijpend in/uitzoomen of gemakkelijk door foto's en webpagina's scrollen mogelijk maakt.

IceCool-technologie

Door de Asus IceCool-technologie worden oncomfortabele opwarmproblemen vookomen, door warmte-ontwikkeling onder de handpalmsteun te voorkomen. Dit houdt het oppervlak van de handpalmsteun tussen 28°C en 35°C.

Solit State Disk (SSD)

Alle notebooks die door Vlastuin ICT worden geleverd, zijn -sinds 2012- standaard voorzien van een solit state disk. Deze SSD is naast tot wel 5x sneller ook nog eens veel betrouwbaarder en energiezuiniger dan een traditionele harde schijf.

Specificaties

Schermdiagonaal

14.0" (inch)

Schermresolutie

1920x1080p (Full-HD)

Processor

Intel Core i3-1005G1

Werkgeheugen

8GB DDR4

Solid State Disk (SSD)

256 GB

Grafische adapter

Intel UHD Graphics

Draadloos netwerk

802.11b/g/n WLAN

Bluetooth

Ja

Randaansluitingen

1x USB3.1, 0x USB3.0, 2x USB2.0

Multimedia uitgangen

1x HDMI

Optical drive

Nee

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10

Cardreader

SD

Webcam

Ja

Gewicht

1.6Kg

Fabrieksgarantie

24 maanden

Garantie op accu

12 maanden

Gratis ondersteuning

6 maanden

€ 775,- incl. BTW

Prijs is incl. overdracht persoonlijke data en levering en installatie op locatie

TOP